OAMENI SI CRUCI   
    MEMBRI    TABERE      NOUTATI     LEGATURI    CONTACT BLOG 


VOICU BOJAN

ROMANIA


COSMIN BUMBUT

ROMANIA


PETRUT CALINESCU

ROMANIA


BOGDAN CROITORU

ROMANIA


VASILE DOROLTI

ROMANIA


SILVIU GHETIE

ROMANIA


ALEXANDRU PAUL

ROMANIA


FRED ROHDE

OLANDA


BERNHARD SEIDEL

OLANDA


GICU SERBAN

ROMANIA


OLEG TISHKOVETS

UCRAINA


RENE TRIEBL

AUSTRIA       
       

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 thumbnails


OAMENI SI CRUCI

FIECARE OM ESTE DATOR SA-SI DUCA CRUCEA!?SPUNE O INTELEAPTA VORBA POPULARA! SI DESIGUR, ATUNCI CIND SUNTEM LA NECAZ, NE AMINTIM DE ACEST TRIST SI IMPLACABIL ADEVAR. CRUCEA ESTE MEREU GREA, PARCA PREA GREA PENTRU UMERII NOSTRI FIRAVI, CA SI DESTINUL OAMENILOR SIMPLI DE PE ACEST PAMINT, FERICITI VIITORI PROPRIETARI AI IMPARATIEI DE APOI.
?ACESTE GINDURI MI-AU TRECUT ADESEA PRIN MINTE, UITINDU-MA ABSENT LA CITE O TROITA ? ?RASTIGNIRE?, CUM II SPUNEM NOI PE AICI PRIN MARAMU? - ASEZATA CUMINTE, BA LA O INTRETAIERE DE DRUMURI, BA LA CITE O POARTA. TARANUL TRECE PE LINGA EA SI SE INCHINA ADINC?FARA A BAGA DE SEAMA CA FATA LUI ISUS A FOST DE MULT SPALATA DE VINT SI PLOAIE, CA POATE SI TRUPUL SAU DE TABLA SCOROJITA ESTE SCHILOD, FIINDCA?IN FINE, TROITA ESTE MAI MULT SIMBOL DECIT OBIECT.
NU CONTEAZA! EL TARANUL, STIE CA EA ESTE ACOLO SI I SE INCHINA CIND II TRECE PE DINAINTE!
MAI APOI AM LUAT AMINTE LA CHIPURILE ZUGRAVITE PE CRUCI! CEVA, CEVA NEDEFINIT IMI ATRAGEA MEREU, MAGNETIC, ATENTIA! AH! DA! CHIPURILE ERAU MEREU PARCA ALTELE, CHIAR DACA, FIRESC, DOMNUL ISUS ERA MEREU ACELASI! UNEORI TRIST, ALTEORI SENIN, CEL MAI ADESEA NAIV-STINGACI ZUGRAVIT DE OAMENI AI LOCULUI - DAR MEREU FRUMOS, CA SUFLETUL DESCHIS AL CELOR CARE AU ASEZAT-O IN LOCUL ACELA, TOTDEAUNA CEL MAI POTRIVIT.
?SI ASA AM INCEPUT SA LE FOTOGRAFIEZ, PE ELE - FETELE IUBIRII - SI PE EI, TARANII CE LE-AU ZUGRAVIT, CU INFINITA DRAGOSTE, CU PALMA LOR BATATORITA MAI DEGRABA DE COASA DECIT DE PENSULA !

OAMENI SI CRUCI, UN SINGUR DESTIN, O SINGURA LUME, O SINGURA IUBIRE.

??IN FATA TROITELOR TE SIMTI CA PESTELE IN APA?? SPUNE OLEG-PRIETENUL NOSTRU DIN UCRAINA, FRUNZARIND CITEVA DIN ULTIMELE IMAGINI?.?MDA??MORMAI EU, FRUNZARIND LA FEL PRINTRE CELE VREO DOUA SUTE DE FOTOGRAFII?.?MDA, MDA!? ?SI O TRISTETE CU MARGINI RUPTE MA CUPRINDE, VAZIND CUM ?CRUCILE MELE? DISPAR LENT, ODATA CU SUFLETELE CELOR CARE LE-AU ZUGRAVIT.

?..SI CUM, DIN URMA, O MINTE FRENETICA LE INLOCUIESTE CU CRISTOSI DE PLASTIC PRINSI IN SURUBURI?